Želite li da postanete dio Mreže za globalne komunikacije?

Od 13. juna 2021. godine zahvaljujući našim partnerima Institutu za decentralizovanu budućnost i Four Phi otvaramo mogućnost učlanjenja u Mrežu za globalne komunikaciju donacijom u kriptovaluti po Vašem izboru.

Takođe, trenutno radimo na decentralizovanim rješenjima koja će omogućiti da upravljanje Mrežom bude decentralizovano i u najboljem interesu članova našeg udruženja. Ukoliko ste zainteresovani da postanete član Mreže donacijom u kriptovaluti, molimo Vas da popunite formular koji se nalazi ispod.

Zašto postati član/ica Mreže za globalne komunikacije?

Osnovni zadatak Mreže za globalne komunikacije je da osigura razvoj slobodnog, otvorenog i decentralizovanog društva aktivnim angažmanom u različitim političko-ekonomskim procesima. Takođe, neke od važnih aktivnosti udruženja su organizacija različitih radionica, seminara i konferencija koje za cilj imaju edukaciju i osnaživanje mladih lidera u poljima djelovanja organizacije, jačanje veza između privatnog i javnog sektora kroz analizu javnih politika i zakona, te stvaranje multimedijalnog sadržaja koji za cilj ima podizanje svijesti o važnim društvenim pojavama i izazovima, ali i pojedincima koji su dali doprinos u ostvarivanju vizije i ciljeva udruženja.

Događaji

28.
avgust2020.
Cypherpunk Meetup u Crnoj GoriUskoro će biti dostupno više informacija.
13:00Biće objavljeno

Formular za članstvo

Lista kriptovaluta koje trenutno primamo u formi donacija

Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Atom (ATOM), Ada (ADA), Algos (ALGO), Irisnet (IRIS), Band (BAND), Kava (KAVA), Dogecoin (DOGE), Lumens (XLM), VeChain (VET), Sentinel (DVPN), Tether (USDT), USD Coin (USDC), Binance USD (BUSD), Monero (XRM);

Lista će biti naknadno ažurirana. Ukoliko imate prijedlog, budite slobodni da nam ga dostavite putem elektronske pošte ili Telegram grupe.

Članovi/ice koje se opredjele za anonimnost uživaju sve benefite koje članstvo u Mrežu za globalne komunikacije donosi osim javnog publiciteta i određenih marketinških aktivnosti koje mogu uključivati i članstvo.
Izaberite kriptovalutu u kojoj želite da donirate i mi ćemo Vam putem elektronske pošte proslijediti sve dalje instrukcije. Imajte na umu da visina donacije nije definisana, te da možete donirati koliko god želite.
Ukoliko niste član/ica posjetite https://t.me/meetgcn i pridružite nam se u svakodnevnoj diskusiji.